ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διεύθυνση - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Διεύθυνση: Τ.Κ. - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Τ.Κ.:
Περιοχή - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Περιοχή: Κατηγορία - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Τηλέφωνο: Fax - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Fax:
Κινητό - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Κινητό: E-mail - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Υπεύθυνος: Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Χρειάζεστε οδικη βοήθεια στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ή της Χαλκιδικής; . • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 30€! ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΟΤΟ, ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ • ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24ΩΡΕΣ/24ΩΡΟ 365 ΜΕΡΕΣ/ΧΡΟΝΟ • ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ • ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Διαθέτουμε ΦΔΧ,ΦΙΧ με ανακλινόμενες πλατφόρμες, μοτοσυκλέτες οδικής βοήθειας και έμπειρο τε...
Επισκέπτες: 35413

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χρειάζεστε οδικη βοήθεια στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ή της Χαλκιδικής; .

• ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 30€! ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

• ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΟΤΟ, ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ

• ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24ΩΡΕΣ/24ΩΡΟ 365 ΜΕΡΕΣ/ΧΡΟΝΟ

• ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

• ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Διαθέτουμε ΦΔΧ,ΦΙΧ με ανακλινόμενες πλατφόρμες, μοτοσυκλέτες οδικής βοήθειας και έμπειρο τεχνικό προσωπικό καταρτισμένο ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε απαιτητικό περιστατικό ακινητοποίησης από ατύχημα ή βλάβη και καλύπτουμε κάθε ανάγκη για μεταφορά ή επιτόπου επισκευή. Με ΦΔΧ καλύπτουμε μεταφορές: 1. Ανασφάλιστων οχημάτων, μοτοσυκλετών, τρέιλερ, τρακτέρ, μηχανήματα έργου και κάθε τροχοφόρου μέσου μικτού βάρους 4.500 κιλών και μήκους μέχρι 5,6m 2. Μεταφορές που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικές εταιρείες 3. Εξυπηρέτηση συνεργείων (μεταφορές από και προς συνεργεία, φανοποιεία), αποσύρσεις, εκτελωνισμένα οχήματα άνευ πινακίδων, αντιπροσωπείες κ.α. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 30€! Εξυπηρετούμε τους νομούς: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (και τους όμορους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς, Καβάλας). Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, εγγυάται την ποιότητα, ταχύτητα εξυπηρέτησης και ασφάλεια μεταφοράς για εσάς και την περιουσία σας. Η συνεργασία μας με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες επιβεβαιώνει την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΛΙΔΑ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΙΧ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΤΗΓΩΝ (ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ: ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΔΧ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3651/2008.